• product up1

Upvc Pipe Fitting kapang

  • PVC Tee Pipe Fitting Mould

    PVC Tee Pipe Fitting Mould

    Kami longxin taat kana prinsip kualitas heula, jasa heula pikeun ngalayanan masing-masing konsumén urang, produksi profesional cetakan pipa tee PVC
  • PVC Elbow Pipe Fitting Mould

    Pipe siku pipa dina kapang

    Pvc 90 ° Gelar Siku Drainage sareng Sewerage Pipe Fitting Mould digunakeun pikeun ngadamel pipa siku pipa siku, anu cocog pikeun rékayasa, hiasan bumi, solokan, pembuangan limbah sareng sajabina
    Kami desain propésional, pabrik pabrikan kapang PVC. 15 taun pangalaman dina kapang jeung cetakan suntik.
  • Upvc 45°Elbow Fitting Mould

    Upvc 45 ° Siku Pas Cetakan

    Kami desain propésional, pabrik pabrikan kapang PVC. 15 taun pangalaman dina kapang jeung cetakan suntik
  • UPVC Yee Tee Pipe Fitting Mould

    UPVC Yee Tee Pipe Fitting Mould

    UPVC pipa tee sareng model seri, desain produk gratis sareng desain kapang, kapang jaminan normal salami sataun, kapang umur 500000 kapang
    Bubuka produk Ukuran barang: pas tiasa ngadamel tina ukuran alit dugi ka ukuran anu ageung pisan, sapertos 2 ", 4", 6 ", 8" 10 "... Manding mateial: Jumlah PVC Rongga: urang nasihatkeun ngadamel ku hiji atanapi dua rongga .. Baja inti sareng kaitan: urang nasihat ...