Tampilan produk

Kami produsén propésional pikeun PPR Pipe Fitting Mould. Sapertos jenis PPR Tee Pipe Fitting ieu, didesain ku grup téknis profesional di perusahaan urang. Kusabab struktur logis sareng aplikasi bahan, urang tiasa ngaleutikan periode produksi, ngaoptimalkeun prosés mesin, sareng ningkatkeun efisiensi produksi.
  • PPR Tee Pipe Fitting Mould
  • PVC Elbow Pipe Fitting Mould

Langkung Produk

  • c8849a8b
  • f220b056

Naha Pilih Kami

Kapang Longxin didirikeun taun 2019, sareng perusahaan aslina didirikeun taun 2006. Kami parantos komitmen kana desain sareng pembuatan kapang fittings pipa langkung ti 15 taun. Kami gaduh pangalaman khusus dina produksingaropea fittings palastik. Kaasup sistem solokan sareng solokan, suplai cai minum, sistem pembuangan hateup, kalebet PVC / CPVC / PPR / PP / HDPE / jsb.

Warta Perusahaan

Kumaha carana milih mesin pipa cetakan suntikan pipa pvc

1. Bagian inti kedah gaduh résistansi korosi pipa pipa PVC mangrupikeun bahan korosif sareng bakal ngarusak mesin biasa. Ku alatan éta, mesin cetak suntikan pipa PVC kedah ngadopsi desain sekrup palastik khusus, sareng laras sareng nozel ogé kedah ngagaduhan resistan korosi anu kuat ...

Beda antara pipa pipa PVC sareng PPR

Longxin Mould Co., Ltd. didirikeun taun 2006. Kami parantos kalibet dina desain sareng pabrik pipa cetakan pas PVC langkung ti 15 taun. Éta gaduh pangalaman pangwangunan anu euyeub dina cetakan inti lipat PVC, kapang pipa inti melengkung sareng cetakan pipa ejector. Kalayan fittin pipa kualitas luhur ...

  • Supplier Cina ngageser palastik kualitas luhur