• product up1

Produk

PVC Tee Pipe Fitting Mould

Pedaran pondok:

Kami longxin taat kana prinsip kualitas heula, jasa heula pikeun ngalayanan masing-masing konsumén urang, produksi profesional cetakan pipa tee PVC


Detil Produk

Tanda Produk

Detil gancang

Asalna: Taizhou, Zhejiang, Cina

Merk: kapang PVC

Modél: PVC Tee Pipe Fitting Mould

Modeu mould: kapang suntik palastik

Bahan produk: Baja

Produk: barang-barang rumah tangga

Nami: Cina cetakan pipa pvc plastik kualitas luhur

Rongga: 2 rongga

Desain: 3D atanapi 2D

Jinis lumpat: lumpat tiis

Baja paéh: p20h / 718/2316/2738, jsb

Dasar kapang: LKM, HASCO, DME

Kahirupan kapang: 500000

Waktos sampling: 60-90 dinten

Kelir: sadaya warna

PVC Tee Pipe Fitting Mould
Pipa utama kapang Baja sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

Kauntungan urang

1. kualitas luhur        2. Harga anu wajar         3. Dina waktos pangiriman     4. Alus jasa Saatos-diobral               5. kontrol kualitas ketat      6. Sadayana kapang anu otomotif

Paking Sareng Pangiriman

Kumaha pak PVC Tee Pipe Fitting Mould flaring dina kasus kai:

Kahiji: Daub karat minyak preventif dina kapang.

Kadua: Kami ngarangkep kapang ku pilem plastik ipis pikeun nyingkahan kalembaban.

Katilu: Kami nempatkeun pilem plastik ieu dibungkus kapang dina kotak kai, sareng ngalereskeunana ulah aya gerakan.

Ukuran bungkus tina hal kai: numutkeun ukuran kapang

Palabuhan : Ningbo

Package delivery

Jasa Urang

Kami desain propésional, pabrik pabrikan kapang PVC. 15 taun pangalaman dina kapang jeung cetakan suntik

1. Respon waktos dina serat, telepon atanapi fax

2. Dina waktos nyayogikeun desain cutatan sareng kapang

3. Dina waktosna ngirimkeun gambar pikeun kamajuan mesin kapang sareng cetakan jadwal jadwal

4. Dina waktos ngirim gambar pikeun kamajuan mesin kapang sareng cetakan jadwal jadwal

5. Dina-waktos pangiriman kapang.

Kanggo inpormasi lengkep mangga ngahubungan kami.

Mould exhibition

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami