• product up1

Produk

PPR Tee Pipe Fitting Mould

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil gancang

Asalna: Taizhou, Zhejiang, Cina

Merk: kapang PPR

Modél: kapang PPR Tee Pipe Fitting

Modeu mould: kapang suntik palastik

Bahan produk: Baja

Produk: barang-barang rumah tangga

Ngaran: Cina plastik kualitas luhur PPR pipa kapang kapang

Rongga: 8-16 rongga

Desain: 3D atanapi 2D

Jinis lumpat: lumpat tiis

Baja paéh: p20h / 718/2316/2738, jsb

Dasar kapang: LKM, HASCO, DME

Kahirupan kapang: 500000

Waktos sampling: 60-90 dinten

Kelir: sadaya warna

Mold production

Ngenalkeun

Kami ngalakukeun kaunggulan kapang fittings pipa:

1. Pilihan pipa PPR fittings kapang baja: produk ieu kagolong kana tampilan paménta langkung luhur, syarat permukaan produk sorotan cahaya, janten pamilihan bahan kapang penting pisan, umumna tiasa milih P20, 2316, M340 asam asam buktina waja, sapertos kinerja dua bahan ieu nyaéta résistansi korosi super, polishing, gampang ngahontal pangaruh polishing lénsa, saatos néntenkeun karasa tiasa ngahontal langkung ti 45, résistansi maké anu langkung saé, nyaéta fittings pipa plastik kapang kapang.

PPR Tee Pipe Fitting Mould

2. Kami désainer propésional struktur PPR Pipe Fitting Mould, sapertos PPR Tee Pipe Fitting ieu dirancang ku desainer propésional pikeun nyiptakeun struktur anu wajar pikeun anjeun ngaleutikan siklus produksi sareng ngaleutikan prosés mesin anu teu perlu pikeun ningkatkeun efisiensi produksi.

PPR Tee Pipe Fitting Mould

FAQ

1. Q: naon jinis kapang anjeun tiasa ngadamel? A: Kami produsén propésional pikeun ngadamel cetakan pipa pas. Kalebet bahan PVC, PPR, PP, PE, PS jsb.

2. Q: Naon jinis waja anu anjeun anggo? A: Baja Kelas: S50C, P20, P20HH, 718H, 2738H, H13, S136, NAK80
Teu karasa (HRC): 17-22, 27-30, 33-37, 33-38, 36-40, 45-52, 48 ~ 52, 34-40
jsb, standar Cina sareng standar Jerman, standar Jepang

Jasa kami

Kumaha pak PVC Tee Pipe Fitting Mould flaring dina kasus kai:

Kahiji: Daub karat minyak preventif dina kapang.

Kadua: Kami ngarangkep kapang ku pilem plastik ipis pikeun nyingkahan kalembaban.

Katilu: Kami nempatkeun pilem plastik ieu dibungkus kapang dina kotak kai, sareng ngalereskeunana ulah aya gerakan.

Ukuran bungkus tina hal kai: numutkeun ukuran kapang

Palabuhan : Ningbo

Package delivery

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami