• product up1

PVC Pipe Fitting kapang

  • CPVC 45°Elbow Fitting Mould

    CPVC 45 ° Siku Pas Cetakan

    Kami Longxin Mould Co., Ltd. parantos fokus kana pembuatan sareng panilitian cetakan pas pipa salami lima belas taun. Sapertos CPVC 45 ° Siku Pas Cetakan ieu, kami nganggo waja kualitas luhur sareng desain anu paling masuk akal.
  • CPVC Elbow Pipe Fitting Mould

    Cetakan Pipa Siku CPVC Siku

    Longxin Mould Co., Ltd. komitmen kana panilitian sareng pembuatan pipa cetakan. Cetakan utama nyaéta: kapang CPVC pipa kapang, kapang UPVC pipa cetakan, pipa PPR pipa kapang sareng cetakan anu sanés.
  • CPVC Tee Pipe Fitting Mould

    CPVC Tee Pipe Fitting Mould

    Longxin Mould Co., Ltd. museurkeun kana manufaktur sareng mendesain kapang pipa, sapertos CPVC Tee Pipe Fitting Mould kanggo diékspor ka sababaraha nagara di dunya Ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun konsultasi sareng tatanan.
  • CPVC Yee Tee Fitting Mould

    CPVC Yee Tee Fitting Mould

    Kapang Longxin, Kami anu kapang kapang paling propésional di propinsi Zhejiang, Cina pikeun sadaya spésifikasi kapang PP-R fittings kapang, solokan PVC / UPVC / CPVC pipa kapang kapang, PP kompréster fittings kapang, Bola klep kapang, jsb Wilujeng sumping datang ngadatangan kami.
  • PVC Tee Pipe Fitting Mould

    PVC Tee Pipe Fitting Mould

    Kami longxin taat kana prinsip kualitas heula, jasa heula pikeun ngalayanan masing-masing konsumén urang, produksi profesional cetakan pipa tee PVC
  • PVC Elbow Pipe Fitting Mould

    Pipe siku pipa dina kapang

    Pvc 90 ° Gelar Siku Drainage sareng Sewerage Pipe Fitting Mould digunakeun pikeun ngadamel pipa siku pipa siku, anu cocog pikeun rékayasa, hiasan bumi, solokan, pembuangan limbah sareng sajabina
    Kami desain propésional, pabrik pabrikan kapang PVC. 15 taun pangalaman dina kapang jeung cetakan suntik.
  • Upvc 45°Elbow Fitting Mould

    Upvc 45 ° Siku Pas Cetakan

    Kami desain propésional, pabrik pabrikan kapang PVC. 15 taun pangalaman dina kapang jeung cetakan suntik
  • UPVC Yee Tee Pipe Fitting Mould

    UPVC Yee Tee Pipe Fitting Mould

    UPVC pipa tee sareng model seri, desain produk gratis sareng desain kapang, kapang jaminan normal salami sataun, kapang umur 500000 kapang
    Bubuka produk Ukuran barang: pas tiasa ngadamel tina ukuran alit dugi ka ukuran anu ageung pisan, sapertos 2 ", 4", 6 ", 8" 10 "... Manding mateial: Jumlah PVC Rongga: urang nasihatkeun ngadamel ku hiji atanapi dua rongga .. Baja inti sareng kaitan: urang nasihat ...