• product up1

Cpvc Pipe Fitting kapang

  • CPVC 45°Elbow Fitting Mould

    CPVC 45 ° Siku Pas Cetakan

    Kami Longxin Mould Co., Ltd. parantos fokus kana pembuatan sareng panilitian cetakan pas pipa salami lima belas taun. Sapertos CPVC 45 ° Siku Pas Cetakan ieu, kami nganggo waja kualitas luhur sareng desain anu paling masuk akal.
  • CPVC Elbow Pipe Fitting Mould

    Cetakan Pipa Siku CPVC Siku

    Longxin Mould Co., Ltd. komitmen kana panilitian sareng pembuatan pipa cetakan. Cetakan utama nyaéta: kapang CPVC pipa kapang, kapang UPVC pipa cetakan, pipa PPR pipa kapang sareng cetakan anu sanés.
  • CPVC Tee Pipe Fitting Mould

    CPVC Tee Pipe Fitting Mould

    Longxin Mould Co., Ltd. museurkeun kana manufaktur sareng mendesain kapang pipa, sapertos CPVC Tee Pipe Fitting Mould kanggo diékspor ka sababaraha nagara di dunya Ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun konsultasi sareng tatanan.
  • CPVC Yee Tee Fitting Mould

    CPVC Yee Tee Fitting Mould

    Kapang Longxin, Kami anu kapang kapang paling propésional di propinsi Zhejiang, Cina pikeun sadaya spésifikasi kapang PP-R fittings kapang, solokan PVC / UPVC / CPVC pipa kapang kapang, PP kompréster fittings kapang, Bola klep kapang, jsb Wilujeng sumping datang ngadatangan kami.