• product up1

Produk

Upvc 45 ° Siku Pas Cetakan

Pedaran pondok:

Kami desain propésional, pabrik pabrikan kapang PVC. 15 taun pangalaman dina kapang jeung cetakan suntik


Detil Produk

Tanda Produk

Detil gancang

Asalna: Taizhou, Zhejiang, Cina

Merk: kapang PVC

Modél: PVC 45 ° flaring die

Modeu mould: kapang suntik palastik

Bahan produk: Baja

Produk: barang-barang rumah tangga

Nami: Cina cetakan pipa pvc plastik kualitas luhur

Rongga: 2 rongga

Desain: 3D atanapi 2D

Jinis lumpat: lumpat tiis

Baja paéh: p20h / 718/2316/2738, jsb

Dasar kapang: LKM, HASCO, DME

Kahirupan kapang: 500000

Waktos sampling: 60-90 dinten

Kelir: sadaya warna

Fitting Mould
Mold production
Mold production
Baja kapang utama sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

Kumaha pak PVC Tee Pipe Fitting Mould flaring dina kasus kai:

Kahiji: Daub karat minyak preventif dina kapang.

Kadua: Kami ngarangkep kapang ku pilem plastik ipis pikeun nyingkahan kalembaban.

Katilu: Kami nempatkeun pilem plastik ieu dibungkus kapang dina kotak kai, sareng ngalereskeunana ulah aya gerakan.

Ukuran bungkus tina hal kai: numutkeun ukuran kapang

Palabuhan : Ningbo

Package delivery

FAQ

Q1: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

A: Kami pabrik.

Q2: Kumaha kuring dugi ka pabrik anjeun?
A: Anjeun tiasa sumping ka kota urang nganggo pesawat, beus atanapi karéta. Butuh 2 jam ngapung ti Guangzhou ka kota urang. Butuh 3,5 jam dugi ka kota urang ti Shanghai nganggo karéta. Éta ngan ukur sajam nganggo karéta ti Ningbo ka kota urang.

Q3: Naon kadali kualitas di pabrik anjeun?
J: Kami yakin yén "kualitas di luhur sadayana". Kami gaduh tim propésional pikeun ngendalikeun kualitasna. Tim kontrol kualitas kami utamina ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu:
A: Desain optimalisasi kontrol B: inspeksi karasa tina kapang baja C: pipa pas cetakan pamasangan inspeksi Upami anjeun ngagaduhan patalékan anu sanés, mangga dihubungi kami sapertos kieu:

Q4: Upami kuring nyayogikeun anjeun gambar 3D tina produk, anjeun tiasa ngadugikeun sareng ngadamel kapang numutkeun gambar 3D?
A: Leres. File DWG, DXF, STEP, IGS, sareng X_T tiasa dianggo pikeun ngadugikeun sareng ngadamel cetakan dumasar kana modél anjeun - ieu tiasa ngahémat waktos sareng artos dina ngahasilkeun bagian. Jenis kapang naon anu anjeun tiasa ngadamel?
A: Urang tiasa ngadamel sagala jinis cet suntik palastik, PVC, PPR, PE sareng cetakan pipa pipa anu sanés. Kami tiasa nyarankeun jumlah rongga anu saluyu sareng ukuran mesin cetak suntikan

Q5: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: Ku t / T, L / C, jaminan dagang sareng Western Union.

Q6: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun pikeun kapang?
A: Saatos gambar cetakan disatujuan, dibutuhkeun 8-12 minggu kanggo ngadamel kapang, gumantung kana struktur kapang sareng jumlah rongga (tunggal atanapi sababaraha). Tanggal pangiriman bakal diitung tina tanggal nalika anjeun nyatujuan gambar kapang kami. Saatos anjeun mastikeun sampel akhir kami, kami tiasa ngirimkeun cet plastik dina saminggu.

Mould exhibition
Mould exhibition

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami