• product up1

PPR Pipe Fitting Mould

  • PPR 45° Elbow Pipe Fitting Mould

    PPR 45 ° Siku Pipa kapang Pas

    PPR pas kapang siku 45 °. Kami mangrupikeun produsen profesional khusus dina ngararancang, manufaktur cetakan di Cina.
  • PPR Elbow Pipe Fitting Mould

    PPR Siku Pipe Fitting Mould

    PPR pipa pas kapang Siku 90 Bahan: Tipe PPR: suplai cai Rongga No: 16 Aksi kapang: silinder Baja tina inti inti & rongga: DIN2316 Baja dasar kapang: S50C kapang hirup: 1000000 nembak
  • PPR Tee Pipe Fitting Mould

    PPR Tee Pipe Fitting Mould

    Detil gancang Asalna: Taizhou, Zhejiang, Cina Merk: Modél kapang PPR: PPR Tee Pipe Fitting Mould Mould modeu: kapang suntik plastik Bahan produk: Produk Baja: barang-barang rumah tangga Nami: Cina palastik PPR pipa kualitas luhur pas cetakan Rongga: 8-16 rongga Desain: 3D atanapi 2D Runner type: cold runner Die steel: p20h / 718/2316/2738, jsb Base mould: LKM, HASCO, DME kapang hirup: 500000 Waktos sampling: 60-90 dinten Warna: sadaya warna Ngenalkeun Urang ngalakukeun kauntungan tina kapang fittings pipa: ...