• product up1

Tentang Kami

Tentang Kami

Longxin kapang diadegkeun dina 2019, sareng perusahaan aslina didirikeun taun 2006, Kami parantos komitmen kana rarancang sareng ngadamel kapang fittings pipa langkung ti 15 taun. Produk utama kami nyaéta cetakan pipa CPVC, cetakan pipa UPVC, pipa flaring PVC kapang, cetakan pipa pipa PPR.

Kami gaduh pangalaman khusus dina produksi kapang fittings palastik custom. Kaasup sistem solokan sareng solokan, suplai cai minum, sistem pembuangan hateup, kalebet PVC / CPVC / PPR / PP / HDPE / jsb.

Dina 15 taun ka pengker, kapang Longxin parantos komitmen pikeun panilitian sareng pamekaran téknologi kapang pas pipa, taat kana konsép anu berorientasi jalma sareng téknologi manufaktur, anu parantos janten beuki populér di panjuru dunya, sareng kami bakal terus panilitian sareng pamekaran pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anyar sareng lami urang.

Numutkeun kana fungsi pas pipa, urang tiasa ngabagi kapang pipa kana jinis-jinis ieu

1. kapang pikeun pipa pipa pvc (pikeun tekanan tinggi sareng rendah nyaéta suplai cai sareng saluran pembuangan)

1) kapang pipa CPVC pikeun daérah tekanan tinggi

2) kapang pipa UPVC pikeun saluran pembuangan

3) cetakan pipa flaring pvc (sistem narik inti pikeun pasokan cai)

4) Kawat pas cetakan, sagala jinis pipa pipa PVC ditatah dina témbok.

2. PPR pipa kapang kapang (pikeun sistem suplai cai jero rohangan, cai tiis sareng cai panas)

nhg

Jasa ngabentuk kapang pipa komprehensif

Kapang Longxin ogé tiasa nyayogikeun palanggan kalayan kapang anu paling komprehensif pikeun ngabentuk jasa ngabentuk, sareng nganteurkeun proyék atanapi produk anu nyumponan sarat konsumén dina waktos anu pang pondokna: ti mimiti konsepsi PVC, CPVC, PPR sareng produk sanésna dugi ka gambar-gambar akhir, atanapi bahkan objék asli anu didamel ku percetakan 3D atanapi kapang ékspérimén; Tina analisis aliran kapang kana desain kapang, rakitan sareng tés; Tina nyetak pipa pas nepi ka pangiriman pamungkas; Tina pangropéa kapang dugi ka bagian ngagantian gratis, urang tiasa kéngingkeun kepuasan pelanggan, mangrupikeun motivasi pangbadagna urang.

Taros Kami

Upami anjeun milari pemasok cetakan pipa anu dipercaya, mangga langsung waé hubungi kami. Tim penjualan profesional kapang Longxin bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

htr (2)
Mould exhibition
htr (3)
htr (1)