• product up1

Produk

PPR 45 ° Siku Pipa kapang Pas

Pedaran pondok:

PPR pas kapang siku 45 °. Kami mangrupikeun produsen profesional khusus dina ngararancang, manufaktur cetakan di Cina.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngenalkeun

Detil gancang

Asalna: Taizhou, Zhejiang, Cina

Merk: kapang PPR

Model: PPR 45 ° Siku Pipe Fitting Mould

Modeu mould: kapang suntik palastik

Bahan produk: Baja

Produk: barang-barang rumah tangga

Ngaran: Cina plastik kualitas luhur PPR pipa kapang kapang

Rongga: 8-12 rongga

Desain: 3D atanapi 2D

Jinis lumpat: lumpat tiis

Baja paéh: p20h / 718/2316/2738, jsb

Dasar kapang: LKM, HASCO, DME

Kahirupan kapang: 500000

Waktos sampling: 60-90 dinten

Kelir: sadaya warna

PPR 45° Elbow Pipe Fitting Mould

Bahan na

PPR 45 ° Siku Pipe Fitting Mould kami, didamel nganggo baja kualitas anu pangsaéna sareng pangerjaan anu paling wajar, ngagaduhan ciri sapertos kieu

1. Bahan waja anu dianggo pikeun kapang siku pipa 45 ° urang nyaéta: Plat baja S50C, P20, P20HH, 718H, 2738H, H13, S136, NAK80

2. karasa (HRC) tina waja anu kami pilih: 17-22, 27-30, 33-37, 33-38, 36-40, 45-52, 48-52, 34-40

3, sistem cai anu tiis sareng desain gerbang numutkeun sarat tina ciri struktur produk sareng desain produk bentukna wajar pikeun gerbang, gerbang ageung, jinis gerbang laten sareng gerbang kipas, jenis klep jarum, sareng sajabana, saluran aliran anu wajar desain struktur tiasa ngadamel kapang dina waktos kapang kapang waktosna kapang suhu, supados ningkatkeun ketepatan produk sareng efisiensi produksi

PPR 45° Elbow Pipe Fitting Mould

4. Ngagem bagian standar tahan sapertos sisipan, pos pituduh, panangan leungeun baju, blok slide, blok geser sareng blok luhur condong diadopsi dina konfigurasi suku cadang pikeun ningkatkeun kahirupan jasa kapang.

5. kapang kapang permukaan sareng eunteung polishing;

6. Siklus produksi kapang diperkirakeun 20-50 detik

7. Umur jasa tina cetakan target langkung ti 500,000 kapang

8. Éta bakal nyandak 60-90 dinten kanggo ngalengkepan kapang anu

Jasa Urang

Kumaha pak PPR 45 ° Siku Pipe Fitting Mould flaring dina kasus kai:

Kahiji: Daub karat minyak preventif dina kapang.

Kadua: Kami ngarangkep kapang ku pilem plastik ipis pikeun nyingkahan kalembaban.

Katilu: Kami nempatkeun pilem plastik ieu dibungkus kapang dina kotak kai, sareng ngalereskeunana ulah aya gerakan.

Ukuran bungkus tina hal kai: numutkeun ukuran kapang

Palabuhan : Ningbo

Package delivery

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami