• product up1

FAQs

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

Kami pabrik.

Kumaha kuring dugi ka pabrik anjeun?

Anjeun tiasa sumping ka kota urang nganggo pesawat, beus atanapi karéta. Butuh 2 jam ngapung ti Guangzhou ka kota urang. Butuh 3,5 jam dugi ka kota urang ti Shanghai nganggo karéta. Éta ngan ukur sajam ku karéta ti Ningbo ka kota kami .

Naon kadali kualitas di pabrik anjeun?

Kami yakin yén "kualitas aya dina saluhureun sagala rupa". Kami gaduh tim propésional pikeun ngendalikeun kualitasna. Tim kontrol kualitas kami utamina ngalakukeun léngkah ieu.

Kontrol optimasi desain B: inspeksi karasa tina kapang baja C: pipa pas acuk inspeksi inspeksiD: Laporan uji kapang sareng sampel pamariksaan pipa pas E: pamariksaan akhir kapang sareng pakét sateuacan kintun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten kersa ngahubungi kami sapertos kieu.

Upami kuring nyayogikeun anjeun gambar 3D tina produk, anjeun tiasa ngadugikeun sareng ngadamel kapang numutkeun gambar 3D?

Leres. File DWG, DXF, STEP, IGS, sareng X_T tiasa dianggo pikeun ngadugikeun sareng ngadamel cetakan dumasar kana modél anjeun - ieu tiasa ngahémat waktos sareng artos dina ngahasilkeun bagian. Jenis kapang naon anu anjeun tiasa ngadamel?

Urang tiasa ngadamel sagala jinis cet suntik palastik, PVC, PPR, PE sareng cetakan pipa pipa anu sanés. Kami tiasa nyarankeun jumlah rongga anu saluyu sareng ukuran mesin cetak suntikan

Naon istilah pamayaran anjeun?

Ku t / T, L / C, jaminan dagang sareng Western Union.

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun pikeun kapang?

Saatos gambar kapang parantos disatujuan, dibutuhkeun 8-12 minggu kanggo ngadamel kapang, gumantung kana struktur kapang sareng jumlah rongga (tunggal atanapi sababaraha). Tanggal pangiriman bakal diitung tina tanggal nalika anjeun nyatujuan gambar kapang kami. Saatos anjeun mastikeun sampel akhir kami, kami tiasa ngirimkeun cet plastik dina saminggu.