• product up1

Produk

Pipe siku pipa dina kapang

Pedaran pondok:

Pvc 90 ° Gelar Siku Drainage sareng Sewerage Pipe Fitting Mould digunakeun pikeun ngadamel pipa siku pipa siku, anu cocog pikeun rékayasa, hiasan bumi, solokan, pembuangan limbah sareng sajabina
Kami desain propésional, pabrik pabrikan kapang PVC. 15 taun pangalaman dina kapang jeung cetakan suntik.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil gancang

Asalna: Taizhou, Zhejiang, Cina

Merk: kapang PVC

Modél: kapang siku pipa siku

Modeu mould: kapang suntik palastik

Bahan produk: Baja

Produk: barang-barang rumah tangga

Nami: Cina cetakan pipa pvc plastik kualitas luhur

Rongga: 2 rongga

Desain: 3D atanapi 2D

Jinis lumpat: lumpat tiis

Baja paéh: p20h / 718/2316/2738, jsb

Dasar kapang: LKM, HASCO, DME

Kahirupan kapang: 500000

Waktos sampling: 60-90 dinten

Kelir: sadaya warna

PVC Elbow Pipe Fitting Mould
PVC Elbow Pipe Fitting Mould
Pipa utama Fitting Mould Steel sareng karasa pikeun rujukan anjeun:
Kelas Baja S50C P20 P20HH 718H 2738H H13 S136 NAK80
Karasa (HRC) 17-22 27-30 33-37 33-38 36-40 45-52 48 ~ 52 34-40

Paking Sareng Pangiriman

Kumaha pak PVC Tee Pipe Fitting Mould flaring dina kasus kai:

Kahiji: Daub karat minyak preventif dina kapang.

Kadua: Kami ngarangkep kapang ku pilem plastik ipis pikeun nyingkahan kalembaban.

Katilu: Kami nempatkeun pilem plastik ieu dibungkus kapang dina kotak kai, sareng ngalereskeunana ulah aya gerakan.

Ukuran bungkus tina hal kai: numutkeun ukuran kapang

Palabuhan : Ningbo

Package delivery

FAQ

Ngeunaan Parabot Parangkat Injeksi Plastik

Q1: Naha anjeun tiasa ngadamel tékstur / téks / heat_treatment / nitriding pikeun palastik kapang inejksi?
A: Leres, henteu masalah.

Q2: Naha anjeun ngadamel suku cadang pikeun palanggan anjeun?
A: Leres, kami bakal nyayogikeun suku cadang upami diperyogikeun.

Q3: Kumaha anjeun bungkus cet palastik china?
A: Kotak kai.
Kahiji: Daub karat minyak preventif dina kapang.
Kadua: Kami ngarangkep kapang ku pilem plastik ipis pikeun nyingkahan kalembaban.
Katilu: Kami nempatkeun pilem plastik ieu dibungkus kapang dina kotak kai, sareng ngalereskeunana ulah aya gerakan.

Q4: Upami kuring nyayogikeun anjeun gambar 3D tina produk, anjeun tiasa ngadugikeun sareng ngadamel kapang numutkeun gambar 3D?
A: Leres. File DWG, DXF, STEP, IGS, sareng X_T tiasa dianggo pikeun ngadugikeun sareng ngadamel cetakan dumasar kana modél anjeun - ieu tiasa ngahémat waktos sareng artos dina ngahasilkeun bagian. Jenis kapang naon anu anjeun tiasa ngadamel?
A: Urang tiasa ngadamel sagala jinis cet suntik palastik, PVC, PPR, PE sareng cetakan pipa pipa anu sanés. Kami tiasa nyarankeun jumlah rongga anu saluyu sareng ukuran mesin cetak suntikan

Fitting Mould

Kami parantos ngahaturanan kana pipa sareng desain mould pikeun langkung ti 15 taun. Kapang cetakan bakal nyugemakeun anjeun duaan dina kualitas kapang sareng harga kapang. Kami ngarepkeun kerjasama anu padet sareng anjeun.

Mould exhibition

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami