• product up1

Warta

Warta

  • Eliminate PVC Pipe Fitting Mold Cold Spots

    Ngaleungitkeun PVC pipa pas kapang titik Tiis

    Dina prosés produksi fittings pipe PVC, anu plasticization goréng disababkeun ku hawa bahan teuing low jeung suntik teu cukup, nu umumna disebut titik tiis. Fol...
    Maca deui
  • Three cleaning methods for PVC pipes

    Tilu metode beberesih pikeun pipa PVC

      Henteu masalah naon jinis pipa anu kedah dibersihkeun salami lami, ogé pipa PVC. Janten supados beberesih langkung merenah pikeun sadayana, ieu mangrupikeun tilu produk beberesih pikeun sadayana ...
    Maca deui
  • PVC pipe fitting mold release

    Pipa PVC pas release kapang

    Kasusah dina demolding fittings pipe plastik disababkeun ku kapang PVC pipe pas jeung faktor prosés bener, sarta di hal nu ilahar eta disababkeun ku desain bener tina mékanisme demolding of PV ...
    Maca deui
  • Red and blue stripes in white PVC pipe fittings

    Beureum jeung biru stripes dina fittings pipe PVC bodas

    Tanda beureum atanapi bulao rawan muncul nalika fittings pipa PVC bodas diolah ku suntikan molding. Penampilan fenomena ieu aya hubunganana sareng sistem tuang dina pas pipa PVC ...
    Maca deui
  • How to choose a PVC pipe fitting mold injection molding machine

    Kumaha carana milih hiji pipa PVC pas kapang mesin suntik molding

    1. bagian inti kudu boga lalawanan korosi fittings pipe PVC mangrupakeun bahan corrosive sarta bakal corrode mesin biasa. Ku alatan éta, pipa PVC mesin suntik molding perlu ngadopsi Spesifikasina ...
    Maca deui
  • The differences between PVC and PPR pipes fittings

    Bedana antara fittings pipa PVC jeung PPR

    Longxin kapang Co., Ltd. diadegkeun dina 2006. Kami geus kalibet dina rarancang jeung pabrik pipe PVC molds pas pikeun leuwih ti 15 taun. Cai mibanda pangalaman ngembangkeun euyeub di PVC melu ...
    Maca deui
  • Prosés Desain Kapang Pas Pipa PVC (4)

    Lengkah sapuluh: Koréksi gambar desain Saatos pipa PVC pas desain gambar kapang réngsé, desainer kapang bakal ngalebetkeun gambar desain sareng bahan asli anu aya hubunganana ka supervi ...
    Maca deui
  • Prosés Desain Kapang Pas Pipa PVC (3)

    Lengkah tujuh: Pamilihan baja pikeun pipa PVC kapang pas Pilihan bahan pikeun bagian molding (rongga, inti) tina PVC pipe fittings kapang utamana ditangtukeun nurutkeun ukuran bets o ...
    Maca deui
  • Process of PVC Pipe Fitting Mold Design(2)

    Prosés Desain Kapang Pas Pipa PVC (2)

    Lengkah opat: Desain sistem gating Desain sistem gating ngawengku seleksi runner utama kapang pipe PVC, sarta tekad tina bentuk cross-sectional sarta ukuran ...
    Maca deui
  • Process of PVC Pipe Fitting Mold Design(1)

    Prosés Desain Kapang Pas Pipa PVC (1)

    Lengkah kahiji: Nganalisis sareng nyerna gambar 2D sareng 3D produk, sareng nyetél draf kapang pas pipa PVC. Eusi ngawengku aspék di handap: 1. Bentuk géométri produk ...
    Maca deui
  • Advantages and applications of PVC, CPVC, PE pipe fittings

    Kaunggulan jeung aplikasi tina PVC, CPVC, fittings pipe pe

    molds pipe pas bisa dipaké pikeun ngahasilkeun fittings pipe bahan béda, kaasup kapang pipe PVC, kapang pipe CPVC, kapang pipe UPVC, pe PPR kapang pipe. fittings pipe plastik béda boga diffe ...
    Maca deui
  • Molding process of PVC pipe fittings

    Prosés molding of fittings pipe PVC

    Longxin Mould Co., Ltd. nyaéta produsén kapang pas pipa PVC, kapang klep bola PVC, kapang kotak kawat PVC sareng kapang pas pipa plastik PVC sareng bagian molding suntik pas pipa PVC di...
    Maca deui