• product up1

Kumaha carana milih mesin pipa cetakan suntikan pipa pvc

Kumaha carana milih mesin pipa cetakan suntikan pipa pvc

1. Bagian inti kedah gaduh résistansi korosi

Pipa pipa PVC mangrupikeun bahan korosif sareng bakal ngahorodkeun mesin biasa. Ku alatan éta, mesin cetak suntikan pipa PVC kedah ngadopsi desain sekrup palastik khusus, sareng laras sareng nozél ogé kedah ngagaduhan résistansi korosi anu kuat. Nya kitu, nalika ngarancang rongga inti tina cetakan pipa pipa PVC, résistansi korosi tina bahan logam ogé kedah diperhatoskeun.

2. Pikeun mastikeun produksi aman tina asesoris PVC

Dina raraga ngajaga citakan tina pipa pipa PVC dina kisaran suhu anu cocog salami produksi massal, sistem kontrol suhu anu ketat kedah disetél dina mesin cetak suntikan pipa pvc, kalayan cetakan pipa pvc, nganggo mesin suhu kapang sareng chiller, sareng tong screw injection. Kipas dipasang dina luhur corong.

3. aya cekap rohangan pikeun kapang pipa pvc

Kusabab cetakan pipa pipa PVC biasana gaduh seueur tindakan narik inti, dina kakuatan clamping atanapi volume suntikan anu sami, dibandingkeun sareng cet biasa, cetakan pipa peryogi langkung seueur tempat pikeun inti narik. Mesin cetak injeksi khusus pikeun PVC ngagaduhan jarak panto kaamanan 200mm tambahan dina unggal sisi. Salaku tambahan, aya bagian khusus anu sanés, sapertos ngagedékeun ukuran nozel berlapis krom, aplikasi minyak pendingin sareng cai pendingin, jst.

Longxin kapang gaduh pangalaman khusus dina produksi kapang fittings palastik custom. Kalebet sistem solokan sareng solokan, suplai cai minum, sistem pembuangan hateup, kalebet PVC / CPVC / PPR / PP / HDPE / sareng sajabana Upami anjeun milari panyadia kapang tina pipa anu dipercaya, mangga langsung waé hubungi kami. Tim penjualan profesional kapang Longxin bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

Image


Pos waktos: Okt-12-2021