• product up1

Beda antara pipa pipa PVC sareng PPR

Beda antara pipa pipa PVC sareng PPR

Longxin Mould Co., Ltd. didirikeun taun 2006. Kami parantos kalibet dina desain sareng pabrik pipa Cetakan pas PVC pikeun langkung ti 15 taun. Éta ngagaduhan pangalaman pangwangunan anu euyeub diCetakan inti dilipat PVC, kapang pipa inti melengkung jeung ngaluarkeun kaluar éjektor kapang pipa. Kalayan fittings pipa kualitas luhur, urangkapang fittings pipa plastik kalebet PVC / CPVC / UPVC / PPR sareng bahan sanés.

Janten naon bedana pipa sareng pipa PVC sareng PPR?

1. Bahan anu bénten. Pipa pvc (fittings pipa) didamel tina polivinil klorida kalayan warna anu hérang, tahan korosi sareng daya tahan. Pipa PPR (pipa pas) didamel tina polipropilén copolymer acak.

2. Warna. Pipa PPR heuras sareng caang. Pipa PVC bodas sapertos susu sareng langkung keras tibatan PPR. Palang-pipa pipa PVC henteu ngagurilap, tapi permukaan luarna ngagurilap.

3. Kandel témbok. Kandel témbok PPR, témbok ipis tina PVC.

4. pipa PPR ngagaduhan kaunggulan beurat enteng sareng umur jasa anu panjang. Pamasangan pipa PPR merenah pisan, sabab PPR ngagaduhan kinerja las anu saé sareng tiasa dianggo ku tukang ngelas atanapi tukang las listrik. PVC langkung beurat tibatan PPR sareng tahan korosi langkung saé, tapi henteu tahan ku suhu luhur. Pipa PVC biasana dianggo pikeun ngangkut cai minum, cai limbah, bahan kimia, cai tiis sareng cai panas. Nalika ngangkut cai tiis, umur jasa pipa PVC langkung lami.

Longxin Mould museur kapang pas pipa, nyayogikeun sagala rupa Cetakan pas pipa PVC, Kapang PPR pipa pas, Cetakan kotak kawat PVC, Cetakan klep bal PVC. Salami 15 taun, Longxin Mould parantos komitmen pikeun panilitian sareng pamekaran téknologi kapang pipa perakitan, taat kana konsép anu berorientasi manusa sareng téknologi Manufaktur langkung dipikaresep ku nagara-nagara di panjuru dunya. Kami bakal neraskeun panilitian sareng ngembangkeun pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anyar sareng lami.

Kecap konci: cetakan pas PVC, cet inti inti anu tiasa dilipat, éjektor obor kapang pipa, cetakan fittings pipa plastik, cetakan pas pipa, cetakan pipa pipa PPR, cetakan kotak kawat PVC, cet klep bal PVCGambar s: 

ASFE gsder

 


Waktos Post: Sep-07-2021